Pages

Utama






“Apabila datang seorang yang diyakini akhlak dan agamanya maka kahwinilah insya Allah
jika tidak akan berlaku satu fitnah dan kerosakan yang besar di atas muka bumi”. 
(Hadis hasan riwayat at-Tirmizi)








Lihat video di atas, kuatkan 'speaker' anda..


Mungkin ini 'turning point' anda yang utama setelah anda membaca apa yang bakal saya kongsikan di sini. Baca sehingga ke penghujung surat ini..

Kami menerima respons yang terlalu banyak mengenai persoalan mengenai "Bagaimana nak kahwin kalau tak boleh nak couple?" , "Bagaimana mahu mengenali pasangan jika tak jumpa dan berkenalan terlebih dahulu..?" atau..



rahsia memilih pasangan tanpa couple







Bukan itu sahaja, bahkan lebih banyak lagi seperti :

1. Perkahwinan saya nanti berkat ke kalau couple?

2. Macam kalau kita nak jaga ikhtilat, tak contact si 'dia', tetapi sampai satu masa mahu jumpa ibu bapa mengatakan hasrat?

3. Sudah berkenan dengan lelaki beragama, tetapi tak tau cara mahu bermula

4. Apakah hukum couple? Betul ke haram?

5. Boleh ke kita bersahabat dengan lelaki, dengan niat mahu mengenali dia dengan harapan mungkin jodoh kita.

6. Bagaimana mahu melupa perasaan dan bayangan ingat kat si 'dia

7. Saya takde duit lagi.. sebab itu saya couple je dulu..

8. Jatuh cinta tapi tak nak couple, macam mana nak jaga cinta ini ikut syarak?

9. Tak nak lepaskan , sebab takut lelaki itu jadi milik orang lain

10. Sayang dia kerana Allah dan mahu dia berubah sebelum kahwin? Betul ke ?

11. Bagaimana kalau dah bertunang, tetapi masih berhubung lelaki dan perempuan lain?




Barangsiapa menikah, maka ia telah melengkapi separuh dari agamanya. Dan hendaklah ia bertaqwa kepada Allah dalam memelihara yang separuhnya lagi". (Hadis Riwayat Thabrani dan Hakim).





*Dapatkan PREVIEW RMPTC bernilai RM40 secara PERCUMA! 
Sila isi nama dan emel dibawah..





Baiklah, sebelum kami mampu bantu anda.. izinkan dahulu kami perkenalkan diri supaya anda tiada sebarang skeptikal tentang apa yang bakal kami kongsikan..

Dari Meja Team TS : Muaz Faris dan Izzat Roslan.
Tarikh: 


muaz faris dan izzat roslan

Saya Muaz Faris, seorang penulis blog, ebook dan penceramah kepada program pembangunan diri. Sahabat saya pula Izzat Roslan, seorang Vlogger Islamik yang terkenal dan penceramah kepada program kerohanian.

Mahukah anda kami bantu untuk kongsikan Bagaimana anda boleh Memilih Pasangan Tanpa Couple melalui kisah sebenar yang benar-benar terbukti.

Mungkin anda sudah tahu beberapa istilah seperti 'couple itu haram', ikhtilat itu salah, bercinta selepas nikah itu indah, ataupun 'aku ada wali'. 

Tetapi tahukah anda bagaimana 'flow' atau cara yang betul untuk anda mengenali bakal pasangan anda tanpa perlu bercouple?

Kami mahu bantu anda. YA!

Kami mahu turun padang dan bantu anda seikhlas hati supaya anda tidak lagi terjerumus ke dalam kancah maksiat yang akhirnya membawa kepada jalan zina yang lebih teruk lagi.

Oleh sebab itu, kami datang.. dan kami memperkenalkan satu e-buku eksklusif bertajuk "Rahsia Memilih Pasangan Tanpa Couple".

AMARAN: Ini adalah dalam bentuk E-Book, anda akan menerima E-Book ini dalam bentuk PDF, ianya tidak akan dipos kerana bukan dalam rupa buku.






rahsia memilih pasangan tanpa couple


1. Apakah persediaan anda sebagai seorang muslim bagi menghadapi hari penuh debaran..

2. Bagaimana anda mahu mengenali si dia tanpa berhubung..

3. Apa-apa maksud disebalik "ikhtilat", "Couple Islamik", "Tunang" dan lain lain..

4. Bagaimana mahu menyata hasrat yang pertama melalui orang tengah?

5. Cara sebenar ketika proses bertunang, dan bagaimana bertunang dalam islam.

6. Adakah perlu duit untuk berkahwin? Sebenarnya...

7. Bagaimana menyakin ibu bapa kahwin di usia muda? Ibu Bapa akan mudah terima anda selepas ini..

8. Bagaimana proses taaruf yang betul, adakah dengan Bercouple?




tempah ebook RMPTC




e-book rahsia memilih pasangan tanpa couple

1. Mereka yang masih bujang tetapi mahu kahwin dengan cara yang diredhai Allah.

2. Mereka yang mempunyai masalah couple dan ikhtilat.

3. Mereka yang tidak tahu bagaimana mahu memilih pasangan tanpa couple.

4. Mereka yang tidak yakin dengan sistem rumahtangga muslim. Selepas anda dapatkan e-book RMPTC ini, anda akan lebih yakin.






Modul 1: Kehidupan Seorang Muslim Sebelum Mendirikan Masjid


Dalam modul satu, anda akan didedahkan cara bagaimana kehidupan seorang Muslim yang sebenar dan perjalanan seharian yang sepatutnya dilakukan untuk mendambakan isteri yang solehah. Teknik yang telah terbukti oleh ramai pasangan yang menggunakan cara yang sama.




Modul 2 : Saya Memilih Untuk Tidak Couple!


Modul kedua sangat penting kerana modul ini mendedahkan mengapa saya dan 1,000++ pasangan rumahtangga muslim memilih untuk tidak bercouple dipermulaan cinta. Akhirnya, bercouple selepas bernikah itu lebih indah dan kekal lama. Selain itu, Isu Couple Islamik juga akan dikongsikan dengan lebih mendalam dalam Modul 2.



Modul 3 : Kefahaman Memilih Pasangan


Modul ketiga pula membuktikan dengan kefahaman yang jelas dan matlamat jelas akan memudahkan untuk anda mendapatkan pasangan yang anda inginkan selama ini. Tidak kisah samada ada mahu yang soleh / solehah, cantik / hensem bahkan berharta sekalian. Strategi untuk mendapatkan kefahaman memilihan pasangan dengan mudah juga akan dikongsikan dalam modul 3 ini.



Modul 4 : Cara Mengatakan Hasrat Kepada Si Dia


Susah dan malu mengatakan hasrat kepada pasangan anda? Dalam modul empat ini, saya akan dedahkan strategi-strategi 'simple' untuk anda 'ambil hati' dan mengatakan hasrat kepada Si Dia tanpa lagi dibebani perasan seperti "Adakah aku layak untuk dia" atau "Dia mahu terima aku ke..". Semuanya akan dikongsikan dalam modul 4 ini.



Modul 5 : Siapakah Orang Tengah Yang Sepatutnya?


Ragu ragu dengan kawan anda sendiri? Modul kelima ini bakal dikongsikan kategori orang tengah yang betul dan mengikut syariat islam. Silap pilih orang tengah bakal menyukarkan lagi perjalanan anda menuju ke gerbang perkahwinan. Teknik untuk mencari orang tengah juga akan ditunjukkan dalam modul 5 ini.



Modul 6 : Sesi Taaruf

Modul keenam ini mahu membuktikan kepada anda bahawa couple tidak memudahkan jalan berkahwin bahkan melambatkan dan menghabiskan duit yang banyak. Dengan strategi sesi Taaruf yang betul bakal menyingkatkan masa anda berkenalan dengan si dia dan terus menentukan masa untuk ke hari yang dinanti-nantikan. Modul 6 ini antara modul cara pantas ke gerbang perkahwinan.


Modul 7 : Bertunang Mengikut Cara Islam


Bertunang menjadi lesen 'buat dosa'? Ketahui cara bertunang mengikut cara Islam yang sebenar dan pantang larang yang perlu dielakkan ketika bertunang. Selain itu, saya akan didedahkan cara 'mudah' untuk anda bertunang tanpa kos dan bagaimana perhubungan anda boleh harmoni ketika tempoh bertunang.



Modul 8 : Duit Tiada, Bagaimana Mahu Kahwin?


Ramai orang beranggapan perlu Duit untuk berkahwin. Dalam modul kelapan ini, saya tunjukkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh memulakan langkah awal untuk memilih bakal pasangan, bertunang dan merancang langkah menuju ke hari perkahwinan tanpa perlu duit yang banyak. Teknik ini terbukti dan saya akan kongsikan beberapa 'kajian kes' yang telah terbukti oleh 2 pasangan rumahtangga muslim.



Modul 9 : Perkahwinan Itu Ibadah


Modul kesembilan akan berkongsi bagaimana menjadikan perkahwinan anda diberkati dan perhubungan sentiasa harmoni. Isteri akan lebih sayang kepada suami dan tidak lupa untuk mengingatkan suami setiap kali suami keluar untuk mencari rezeki. Ketahui teknik rahsia ini yang bakal menjadikan perkahwinan itu ibadah di dalam modul 9 ini.



Modul 10 : Rumahtangga Muslim Merupakan Risalah


Perkahwinan atas dasar kefahaman Islam amat berlainan ianya ibarat sebuah kilang yang melahirkan ramai pejuang-pejuang islam di masa hadapan. Dalam modul terakhir ini, anda akan didedahkan dengan strategi dan teknik menjadikan rumahtangga muslim anda sebagai tempat permulaan risalah tersebar dengan jayanya. Perkongsian ini sangat 'rare' dan hanya boleh didapati melalui modul 10 ini sahaja. Percayalah..!




























kenapa patut beli ebook RMPTC

1. Semakin lambat anda bertangguh, semakin lama anda terseksa dengan dosa couple ikhtilat

2. Ebook RMPTC ini bakal mendedahkan teknik dengan mudah memilih pasangan tanpa couple!

3. Cerita dalam ebook sarat dengan case study praktikal berdasarkan pengalaman sendiri dan kawan kawan

4. Pelaburan Ilmu adalah pelaburan paling berbaloi..



Tempah Eboook Rahsia Memilih Pasangan Tanpa Couple












Harga Jualan Sebenar: RM40

Tawaran ISTIMEWA untuk Hari: 

Masa berlalu.. jika anda lambat dan membuang masa lagi. 
Ini pesanan awal dari saya.. harga jualan bakal MENAIK mengikut kuota.



RM20 untuk 98 37 orang terpantas sahaja..



RM30 untuk 40 seterusnya..
RM40 untuk 50 seterusnya..
dan.. RM50 untuk 60 seterusnya..

Mengikut pengalaman 'Early Bird' Akses sebelum ini, 
kuota 20 unit habis sepantas 45 minit sahaja.

Ingatlahh.. semakin lambat bertindak, harga akan
dinaikkan mengikut jumlah kuota.

Cara tebus diskaun?

Gunakan kupon kod
DISKAUN20 semasa membuat tempahan.

UPDATED: Masih tinggal 98 37 unit sahaja untuk KUPON hari ini!





video izzat roslan vlogger

Sebentar. Kami juga ada BONUS tambahan bernilai RM97 untuk anda jika anda bertindak hari ni juga!


Video Eksklusif SOAL JAWAB oleh Izzat Roslan.

Siri Video ini adalah sangat PREMIUM dan tidak pernah ditayangkan di mana-mana. Izzat Roslan akan dedahkan kisah dan cara dia memilih pasangan tanpa couple.













Ebook RMPTC 2





Kenapa perlu risau? Jaminan Wang 100% Dikembalikan buat anda.



Demi menjaga kepuasan anda, kami menawarkan pulangan wang dikembalikan jika E-Book RMPTC ini tidak memberi sebarang kesan kepada anda dalam masa 30 hari. Anda boleh menebus ganti rugi pelaburan kebijaksaan anda kepada emel kami.



rahsia memilih pasangan tanpa couple

Soalan #1 : Apakah maksud ebook?

Jawapan: Ebook adalah buku berformat digital. Ia menggunakan format (.pdf). Boleh dimuat turun dan dibaca menerusi komputer, tablet atau telefon pintar (smartphone).

Soalan #2 : Berapakah harga ebook ini?

Jawapan: Harga akan berubah-ubah dari semasa ke semasa. Kami akan naikkan harga produk ini selepas mencapai kuota yang ditetapkan.

Soalan #3 : Adakah produk ini versi download?

Jawapan: Ya. Ia adalah versi download. Semua fail sulit adalah versi (.pdf). Pembeli akan diberi akses laman web khas, untuk muat turun semua fail. Termasuk fail bonus.

Soalan #4 : Adakah ada sebarang bonus eksklusif?

Jawapan: Setakat ini, bonus yang kami berikan adalah Video Premium Soal Jawab Izzat Roslan, Video 10 Modul dan Facebook Group Tertutup. Bonus-bonus lain akan ditambah dari semasa ke semasa. Setiap bonus yang baru adalah 100% percuma untuk pembeli sedia ada.

Soalan #5 : Bagaimana jika saya ada pertanyaan lain?



Rahsia Memilih Pasangan Tanpa Couple Versi E-Book

Rahsia Memilih Pasangan Tanpa Couple Versi E-Book